Иван Христов Грога - Коледна изложба живопис

10 декември 2009 г. - 30 декември 2009 г.
Картини
 • "Привечер", 41х61, маслени бои/платно
  "Привечер", 41х61, маслени бои/платно
 • "Къщата на Грога", 40х60, маслени бои/платно
  "Къщата на Грога", 40х60, маслени бои/платно
 • "Певец", 30х30, маслени бои/платно
  "Певец", 30х30, маслени бои/платно
 • "Коледа", 40х40, маслени бои/платно
  "Коледа", 40х40, маслени бои/платно
 • "Тишина", 40х50, маслени бои/платно
  "Тишина", 40х50, маслени бои/платно
 • "Бяла птица", 30х30, маслени бои/платно
  "Бяла птица", 30х30, маслени бои/платно
 • "Зимна тишина", 30х30, маслени бои/платно
  "Зимна тишина", 30х30, маслени бои/платно
 • "Зимен залез", 50х73, маслени бои/платно
  "Зимен залез", 50х73, маслени бои/платно